april 10, 2019

WORKING MOM – the event

Kom op zaterdag 11 mei naar het WORKING MOM event in Amsterdam! Connect met like-minded women, get inspired by the talks, have fun in the photobooth, enjoy your Sticky Fingers lunch and leave with a goodiebag.

                 

C O N N E C T     —     I N S P I R E     —     E M P O W E R

“First I was an ambitious woman and now I love being an ambitious working mom” — Augustina Stuut

HET EVENT

zaterdag 11 mei 2019 • 9.30-14.00 uur • @StickyFingers in Amsterdam

Networking is the key to success! Ik vind netwerken leuk en ben altijd erg nieuwsgierig naar iemands drive. De afgelopen jaren heb ik mijn netwerk uitgebreid met ambitieuze vrouwen en heb ik inspirerende verhalen gehoord. Maar toch miste ik iets tijdens verschillende netwerkevents, namelijk de connectie met andere ambitieuze werkende moeders net als ik. De meeste vrouwen die ik namelijk sprak hadden geen kinderen en waren volledig gefocust op hun carrière.

Door mijn persoonlijke behoefte naar de connectie met andere ambitieuze werkende moeders heb ik het WORKING MOM event opgezet. Het event is gericht op ambitieuze werkende moeders die willen connecten met like-minded vrouwen en zich willen laten inspireren met verhalen van andere werkende moeders.

Geen perfect mom praatjes, maar juist eerlijkheid over mom struggles met onderwerpen als work-life balance en mindset.

PROGRAMMA

Laat je inspireren tijdens de talks, geniet van een heerlijke lunch verzorgd door Sticky Fingers, maak tijdens de breaks foto’s/video’s/gif’s met de Propfun Photobooth en ga naar huis met waardevolle tips, nieuwe contacten, nieuwe inspiratie en een goodiebag.

Het event start met mijn eigen talk waarin ik mijn ervaringen en tips deel. Hierna volgen de volgende talks.

Talk

De prachtige en creatieve girlsmom Charise Rozenbeek-Beeren is founder en designer van VIDA+JUNE en zal tijdens het event haar ervaringen als working mom delen.

Volg haar op Instagram op @ChariseAbigail en @Vida.June en kijk haar vlogs op YouTube Charise Abigail


Talk

De knappe tweelingzussen Lyla Kok en Jasmijn Kok zijn de female founders van Oppas Madelief Een succesvolle en snelgroeiend oppascentrale. Tijdens het event vertelt Jasmijn alles over de verschillende oppasmogelijkheden (zelfs een mogelijkheid waarbij je recht hebt op een maandelijkse toeslag van de Belastingdienst!).

Volg Oppas Madelief op Instagram op @Oppas_Madelief_official


KOOP JE TICKET HIER

Koop nu jouw ticket voor € 23,- (inclusief lunch, photobooth & goodiebag) Let op! een beperkte aantal beschikbaar.

Tot zaterdag 11 mei!

Liefs,

Reacties zijn gesloten.

ABOUT

Welkom! Leuk dat je hier komt kijken. Volg je mij al op Instagram? Daar deel ik mijn ervaringen over o.a. moederschap en mindset. Op 3 november zal mijn tweede Working Mom event plaatsvinden in The White Door Studio (Amsterdam). Tickets sold out!