WORKING MOM HQ

the event

Networking is the key to success! Ik vind netwerken leuk en ben altijd erg nieuwsgierig naar iemands drive. De afgelopen jaren heb ik mijn netwerk uitgebreid met ambitieuze vrouwen en heb ik inspirerende verhalen gehoord. Maar toch miste ik iets tijdens verschillende netwerkevents, namelijk de connectie met andere ambitieuze werkende moeders net als ik. De meeste vrouwen die ik namelijk sprak hadden geen kinderen en waren volledig gefocust op hun carrière.

Door mijn persoonlijke behoefte naar de connectie met andere working moms (to be) heb ik het WORKING MOM event opgezet. Het event is gericht op het connecten met like-minded vrouwen, inspireren en empoweren.

Geen perfect mom praatjes, maar juist eerlijkheid over mom struggles met onderwerpen als work-life balance en mindset.

Het lijkt mij super leuk om je te ontmoeten tijdens één van mijn events.

Blijf up-to-date en volg mij op Instagram via mijn beide accounts @augustinastuut en @workingmomhq.

Liefs,

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is About-logo.png

ABOUT

Welkom! Leuk dat je hier komt kijken. Volg je mij al op Instagram? Daar deel ik mijn ervaringen over o.a. moederschap en mindset. Op 3 november zal mijn tweede Working Mom event plaatsvinden in The White Door Studio (Amsterdam). Tickets sold out!